De Witte Leeuwenkooi

MBLO_20160204--2

De Witte Leeuwenkooi

De Witte Leeuwen Kooi is een prachtige zaal met uitzicht op het veld. De zaal is gelegen op de eerste verdieping en heeft direct toegang tot de tribune. De Witte Leeuwen Kooi is tevens de thuishaven van de business club van Telstar.

De zaal heeft een warme uitstraling door de rode kleur. Het meubilair is veelal donker hout wat extra warmte geeft. De Witte Leeuwen Kooi leent zich uitstekend voor een borrel, een staande receptie, een buffet of een luxe diner. Een losse beamer biedt ook de mogelijkheid voor een virtuele presentatie of vergadering in deze ruimte.

De Witte Leeuwen Kooi is tevens ingericht met de ‘bestuurshoek’, een kleine afgeschermde ruimte in de zaal waar u kunt vergaderen tot 10 personen. De wanden zijn verrijdbaar waardoor deze hoek ook in z’n geheel bij de zaal getrokken kan worden.

De bar in het midden van de zaal deelt de zaal als het ware in tweeën. Hierdoor kunt u in het voorste gedeelte uw ontvangst houden en in het achterste gedeelte van de zaal dineren. Of u gebruikt de 2 helften om in groepen te werken tijdens uw bijeenkomst.

Vanaf de bar voorzien onze gastheren en –vrouwen uw gasten van een drankje en een hapje.