Single Blog Title

This is a single blog caption

De technische staf is rond!

Telstar heeft vanmiddag de technische staf voor het komende seizoen weten af te ronden in de personen van Arvid Smit (assistent-trainer) en Cor Varkevisser (keeperstrainer). Zij zullen het komende seizoen de staf vormen samen met Mike Snoei (trainer), en Anthony Correia (assistent-trainer).
Beide zijn geen onbekenden van de club. Arvid Smit kwam twee periodes uit voor Telstar. De middenvelder kwam tussen 1999 en 2002 uit voor Telstar. Na uitstapjes bij o.a. Willem II en PSV keerde Smit in 2009 terug bij de Witte Leeuwen waar hij in 2010 zijn carrière afsloot. De laatste jaren is Arvid Smit actief geweest als trainer van DEM Beverwijk en het afgelopen seizoen was hij de verantwoordelijke bij FC Castricum, uitkomend in de derde klasse. Hiermee wist hij het kampioenschap te behalen. Komend seizoen zal Smit zijn functie combineren met het trainerschap van DEM.

Cor Varkevisser beëindigde in het seizoen 2015/2016 zijn actieve carrière als keeper. Daarvoor was hij doelman bij onder andere VVV Venlo, Sparta Rotterdam en Excelsior. In 2010 trok hij naar de Witte Leeuwen waar hij 6 jaar actief bleef. Hij keert nu terug bij Telstar als keeperstrainer.