Zijn de Witte Leeuw(inn)en jouw toekomstige werkgever?

Werken bij Telstar

Telstar is sinds 1963 de betaald voetbal club uit IJmuiden die momenteel uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie. De Vrouwen van Telstar komen sinds 2022 uit in de Azerion Vrouwen Eredivisie. In het BUKO Stadion te Velsen – Zuid, home of the White Lions, spelen De Witte Leeuw(inn)en en Jong Telstar mannen en vrouwen hun thuiswedstrijden. De mannelijke jeugd is ondergebracht bij partnerclub IJ.V.V Stormvogels in IJmuiden en de vrouwelijke jeugd is in samenwerking met partnerclub RKVV DSS te Haarlem. Telstar is meer dan voetbal, we zetten ons sociaal maatschappelijk in middels onze stichting Telstar Thuis in de Wijk en duurzaam middels onze stichting de Groene Leeuwen. Daarnaast organiseert Telstar meetings en events ed in het BUKO Stadion en in SHIP (sluis haven information point).
 
Bij de club deelt iedereen de volgende kernwaarden: strijdlustig, saamhorig, sympathiek en spraakmakend.
 
Visie: Telstar wil de eigenzinnige volksclub in de eredivisie zijn.
 
Missie: Wij zijn Betrokken en Onverschrokken. Wij zijn de Witte Leeuwen!

Horecamedewerker meetings & events

Hou je van gezelligheid en lijkt het je leuk om tijdens de thuis wedstrijden van Telstar achter de bar of in de bediening te staan? Zoek je nog een leuke bijbaan voor de vrijdagavond of een andere dag in de week?

Lees verder

Vrijwilliger: Communicatie

De Witte Leeuwen en Leeuwinnen zijn dagelijks in het nieuws te vinden en met ruim 35.000 volgers op de sociale kanalen is er een grote schare die het wel en wee van de club volgt. Om al deze volgers van content te voorzien, zijn we op zoek naar extra handjes die willen meehelpen rondom de wedstrijden.

Lees verder

Vrijwilliger: Onderhoud

Het stadion van Telstar vraagt veel onderhoud. Naast het kunstgrasveld zijn er veel gebouwen en objecten die veel onderhoud nodig hebben. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons kunnen helpen Telstar naar de overwinning te helpen.

Lees verder

Stage: Events & Sponsoractivaties

Ben jij een enthousiaste student met een passie voor het creëren van onvergetelijke ervaringen? Droom je van een stage waarbij je je creativiteit en organisatorische talent volop kunt benutten? Sta jij vooraan als het gaat om het organiseren van activiteiten en blijf je kalm, ook als de druk toeneemt? Dan is deze stage Events en Sponsoractivaties in het hart van de voetbalwereld precies wat je zoekt!

Lees verder

Stage: (Online) Marketing & Communicatie

Ben jij een enthousiaste student met een passie voor Marketing & Communicatie? Heb je altijd al willen ontdekken hoe de dynamische wereld van voetbal in elkaar steekt? En vind jij het de mooiste uitdaging om alle fans en sponsoren van Telstar goed te informeren, op zijn Telstars? Dan is de stage (Online) Marketing & Communicatie wat voor jou!

Lees verder

Stage: Sales & Accountmanagement

Ben jij een gedreven student met een passie voor Sales & Accountmanagement? Gaat jouw hart sneller kloppen van het binnenhalen van nieuwe sponsoren én het onderhouden van bestaande relaties? Dan is deze stage Sales & Accountmanagement bij Telstar dé kans voor jou. 

Lees verder
Naar boven