Zijn de Witte Leeuwen jouw toekomstige werkgever?

Werken bij Telstar

Telstar is sinds 1963 de betaald voetbal club uit IJmuiden die momenteel uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie. In het BUKO Stadion te Velsen – Zuid, home of the White Lions, spelen De Witte Leeuwen en Jong Telstar mannen en vrouwen hun thuiswedstrijden. De mannelijke jeugd is ondergebracht bij partnerclub IJ.V.V Stormvogels in IJmuiden en de vrouwelijke jeugd is in samenwerking met partnerclub RKVV DSS te Haarlem. Telstar is meer dan voetbal, we zetten ons sociaal maatschappelijk in middels onze stichting Telstar Thuis in de Wijk en duurzaam middels onze stichting de Groene Leeuwen. Daarnaast organiseert Telstar meetings en events ed in het BUKO Stadion en in SHIP (sluis haven information point).
 
Bij de club deelt iedereen de volgende kernwaarden: strijdlustig, saamhorig, sympathiek en spraakmakend.
 
Visie: Telstar wil de eigenzinnige volksclub in de eredivisie zijn.
 
Missie: Wij zijn Betrokken en Onverschrokken. Wij zijn de Witte Leeuwen!

Vacatures bij Telstar

Betaalde functies:

Junior medewerker Ticketing en Backoffice

 
Als medewerker Ticketing en Backoffice ben je onderdeel van het commercieel team van Telstar. Binnen het team ben je verantwoordelijk voor alle zaken rondom ticketing. De seizoenskaart campagne en bepalen van prijzen en acties ligt helemaal in jouw handen. Je bent dan ook technisch verantwoordelijk voor het ticketing systeem voor thuis en uitwedstrijden. Voor uitwedstrijden schakel je met de andere clubs uit de Keukenkampioen divisie en met onze afdeling veiligheidszaken.
 
Ook ben je verantwoordelijk voor alle business kaarten. Dus zowel de vaste passen van de vaste seats als extra aanvragen rondom wedstrijden, de plaatsen aan het matchdiner, parkeerplaatsen en de bestuurskaarten voor uitwedstrijden. Naast supporters en sponsors schakel je ook veel met scouts, zaakwaarnemers, spelers, medewerkers, vrijwilligers en de pers. Kortom je hebt heel veel contact momenten met heel veel verschillende mensen. Allemaal met het doel om het stadion te vullen en de mensen vriendelijk te woord te staan, jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Naast de kaarten regel je allerlei backoffice zaken rondom sponsoring.
 
Binnen het commercieel team wordt verwacht dat je meedenkt over de marketing en commerciële mogelijkheden van de club. Er is veel vrijheid en ruimte voor creativiteit. Het is buiten de thuiswedstrijden om een 9-5 baan en een echte binnen functie. Je hebt vooral contact per email en telefoon. Op wedstrijdavonden ben je een echte gastvrouw/heer. Samen met een collega ontvang je mensen bij de ontvangstbalie. Je rapporteert direct aan de Commercieel Directeur en wordt onderdeel van een klein hecht team er alles aan doet om de missie van Telstar te volbrengen.
 
Activiteiten:
- Plan seizoenskaart verkoop en pricing
- Seizoenskaarten en losse ticket verkoop in online systeem
- Printen en versturen van vaste passen en losse tickets
- Versturen business e-tickets - Indeling tribune sponsoren met vaste seats
- Losse verkoop business kaarten en andere hospitality pakketen in BC app
- Kaartaanvraag scouts, zaakwaarnemers, media, vrijwilligers, bestuur, medewerkers, spelers en families, tegenstander etc
- Beheer kaarten voor uitwedstrijden zowel supporters als business
- Contact over verwacht bezoek en toegangsbeleid met veiligheidszaken
- Toegangsmateriaal zoals scanners, passen, polsbandjes verantwoordelijk
- Gastvrouw/gastheer bij de ontvangstbalie op thuiswedstrijden
- Afrekening doorzetten naar administratie
 
Wat wij vragen:
HBO opleiding
Jonge frisse medewerker die handig is met technische systemen Assertiviteit, zelfstarter, zelfsturend
Beschikbaarheid op alle thuis wedstrijdavonden
Nauwkeurig en punctueel in de administratieve werkzaamheden
Iemand met een gastvrij karakter en vooral niet te verlegen om de telefoon te pakken Bij voorkeur woonachtig in de regio Affiniteit met sport en voetbal in bijzonder
Handig met online systemen
Een medewerker die zich herkend in de kernwaarden van Telstar. Wij streven naar een zo divers mogelijk team. We moedigen iedereen aan te solliciteren.
 
Wat wij bieden:
Een veelzijdige baan in een dynamische omgeving in de Betaald voetbal branche. Veel vrijheid en mogelijkheden binnen een klein en divers team. Een starters salaris, voldoende vrije dagen, laptop en dus de mogelijkheid om een dag thuis te werken. Gezellige vrijmibo’s of apres match borrels en de mogelijkheid om gasten uit te nodigen met thuiswedstrijden en uitwedstrijden te bezoeken.
 
Voor meer informatie omtrent deze vacature en sollicitatie neem contact op met Commercieel Directeur: Natascha van Grinsven – Admiraal natascha@sctelstar.nl/ 06-30911994.
 
Deze vacature sluit 20 september
 
Acquisitie aan de hand van deze vacature worden niet op prijs gesteld
 

Financieel Medewerker

Betaald voetbalorganisatie Telstar is op zoek naar een financieel medewerker. In deze functie regel je de financiële administratie van registreren tot en met tussentijdse rapportages en het voorbereiden van de jaarrekening.

 

Werkzaamheden

 • Organiseren en ten dele uitvoeren van de gehele administratie in AFAS.
 • Verzorgen BTW aangiftes
 • In overleg met de directie jaarlijks de begroting opstellen.
 • Opstellen en bijwerken maandrapportages en liquiditeitsbegroting t.b.v. directie
 • Bijhouden personeel/salarismutaties en verzuimadministratie
 • Opmaken contracten nieuwe personeelsleden/contractspelers
 • Voorbereiden jaarcijfers en afstemming met accountants.

 

Wat breng je mee?

 • MBO+ financieel administratief (SPD)
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in vergelijkbare functie.
 • Analytisch ingesteld en een sterk cijfermatig inzicht.
 • Affiniteit met automatiseren van processen.
 • Je werkt oplossingsgericht
 • Kennis over de administratieve organisatie van een onderneming.
 • Weet van aanpakken en schrikt niet van variabele werktijden.
 • Humor en werken in teamverband vinden wij belangrijk

 

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een functie voor 32 uur per week.
 • Een arbeidsovereenkomst van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris passend bij leeftijd en ervaring.
 • Aanvullend 8% vakantietoeslag
 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding
 • Laptop in bruikleen.
 • Dynamische werkomgeving in de voetbalwereld!

 

Ben jij de duizendpoot die wij zoeken? Email ons dan jouw motivatiebrief en CV naar info@sctelstar.nl. Vragen? Bel gerust met 0255-546920 en vraag naar Jakob Klompien

 

Horeca meeting & events Telstar
Hou je van gezelligheid en lijkt het je leuk om tijdens de thuis wedstrijden van Telstar achter de bar of in de bediening te staan? Zoek je nog een leuke bijbaan voor de vrijdagavond of een andere dag in de week?
 

Wij zijn namelijk altijd op zoek naar enthousiaste doorzetters waar wij op kunnen bouwen tijdens onze wedstrijden of events. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:


- Klaarzetten van de zalen en bars.
- Verkopen van eten en drinken aan bezoekers.
- Bedienen van gasten in een van onze businessclubs
- Schoonmaken van de bars en zalen achteraf
- Na de wedstrijd alles opruimen en schoonmaken.


Wat wij zoeken in jou:


- Enige ervaring met horeca is een pre.
- Ervaring kunnen werken met een kassa en/of een pinautomaat is een pre.
- Gastvrij zijn is een must.
- Samen in een team kunnen werken.
- Aanpakkersmentaliteit.


Neem dan contact met ons op via joeri@sctelstar.nl voor een kennismakingsgesprek en misschien wordt jij dan het nieuwste lid van ons team.

 

Vrijwillige functies:


Vrijwilliger communicatie

De Witte Leeuwen zijn dagelijks in het nieuws te vinden en met ruim 35.000 volgers op de sociale kanalen is er een grote schare die het wel en wee van de club volgt.

Om al deze volgers van content te voorzien, zijn we op zoek naar extra handjes die willen meehelpen rondom de wedstrijden. Zo kun je de thuis- en uitwedstrijden bezoeken om (live) verslag te maken maar ook het afnemen van interviews of het creeeren van  videos en visuals zijn enkele taken die kunnen voorkomen. Er zijn voldoende mogelijkheden bij Telstar en er is veel ruimte voor eigen inbreng om jezelf verder te ontwikkelen op gebied van communicatie.

Heb jij ervaring met communicatie, Canva/Photoshop of volg jij een studie op gebied van communicatie en lijkt het je leuk om de Witte Leeuwen te ondersteunen? Laat je gegevens achter via communicatie@sctelstar.nl en dan nemen wij snel contact met je op.

 

Vrijwilliger onderhoud

Het stadion van Telstar vraagt veel onderhoud. Naast het kunstgrasveld zijn er veel gebouwen en objecten die veel onderhoud nodig hebben. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons kunnen helpen Telstar naar de overwinning te helpen.
 

De werkzaamheden zullen voornamelijk op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 15.00 zijn. De werkduur is in overleg, een ochtend per week is mogelijk. De thuiswedstrijden zijn bijna allemaal op vrijdagavond.
 

Werkzaamheden:
 

- Onderhouden van het kunstgrasveld.
- Onderhouden van alle gebouwen en objecten in en rondom het stadion.
- Onderhouden van de machines en het gereedschap.
- Assisteren bij de thuiswedstrijden met randzaken die op en om het veld moeten gebeuren.
 

Functie eisen:
 

- Enige basiskennis techniek en bouw is een must.
- Aanpakkende houding.
- In staat creatieve oplossingen bedenken voor (technische)problemen.
- Zelfstandig en samen in een team kunnen werken.
- Affiniteit met voetbal.
- Enthousiast en bereid om zich vrijwillig in te zetten voor de club.
 

Lijkt het je leuk om je handen uit de mouwen te steken en ook nog eens onze wedstrijden van dichtbij mee te maken? Neem contact met ons op via joeri@sctelstar.nl.

 

Stages:

 

Stagiair communicatie periode augustus ‘22 tm januari ‘23

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste HBO stagiair die op dagelijkse basis gaat meedraaien op de communicatie afdeling van Telstar. In deze stage zal je werken aan diverse projecten, wedstrijdorganisatie rondom thuiswedstrijden, vormgeving en communicatie, fanshop activiteiten en algemene ondersteuning aan het team. Als onderdeel van een klein maar hecht team werk jij met verschillende eigen verantwoordelijkheden. We zijn op zoek naar een stagiair die voor ca 4 dagen per week het team een half jaar lang kan versterken.

Activiteiten stagiair Communicatie
Optimaliseren, campagnes uitzetten, en realiseren van de online fanshop
Faciliteren en organiseren van marketingacties
Schrijven van redactionele artikelen voor website, programmaboekjes etc.
Ontwerpen en bedenken van content voor sociale kanalen
Ondersteunen op wedstrijdavonden
Ondersteunen van commerciële afdeling in breedste zin van het woord.
 

Wat wij vragen:
HBO studie richting media/communicatie
Meewerkstage 32 uur per week
Beschikbaarheid van 6 maanden ( augustus tm januari / februari tm juli)
Creatief, proactief, flexibel, zelfstandig
Geen 9-5 mentaliteit, op wedstrijdavonden is aanwezigheid vereist
Ervaring en kennis van het werken met Canva, Photoshop of dergelijke programma’s is een pré
Bij voorkeur woonachtig in de regio
Affiniteit met voetbal en social media
Een medewerker die zicht herkend in de kernwaarden van Telstar: Strijdlustig, Saamhorig, Sympathiek, Spraakmakend. Wij streven naar een zo divers mogelijk team.
 

Wat wij bieden:
Een veelzijdige stage in een dynamische omgeving. Veel vrijheid en mogelijkheden binnen een klein en divers team. En een kijkje in de keuken bij een Betaald Voetbal Organisatie.
 

Enthousiast? Reageer dan direct met je motivatie en CV voor komend seizoen.

Sollicitaties mogen verzonden worden naar info@sctelstar.nl


 

Stagiair marketing periode januari '23 - juni'23

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste HBO stagiair die op dagelijkse basis gaat meedraaien op de commerciële afdeling van Telstar. In deze stage zal je werken aan diverse projecten, wedstrijdorganisatie rondom thuiswedstrijden, vormgeving en communicatie, fanshop activiteiten en algemene ondersteuning aan het team. Als onderdeel van een klein maar hecht team werk jij met verschillende eigen verantwoordelijkheden. We zijn op zoek naar een stagiair die voor ca 4 dagen per week het team een half jaar lang kan versterken.

Activiteiten stagiair Commercieel Team
Optimaliseren, campagnes uitzetten, en realiseren van de online fanshop
Faciliteren en organiseren van marketingacties
Onderdeel van de redactie website en socials
Optimaliseren en segmenteren databases
Ondersteunen op wedstrijdavonden
Ondersteunen van commerciële afdeling in breedste zin van het woord.
 

Wat wij vragen:
HBO studie richting commerciële economie of een vergelijkbare opleiding
Meewerkstage 32 uur per week
Beschikbaarheid van 6 maanden ( augustus tm januari / februari tm juli)
Assertief, proactief, flexibel, aanpassingsvermogen
Organisatietalent met commerciële instelling 
Geen 9-5 mentaliteit, op wedstrijdavonden is aanwezigheid vereist
Gemakkelijk in de omgang en vooral niet te verlegen om de telefoon te pakken
Bij voorkeur woonachtig in de regio
Affiniteit met sport en voetbal in bijzonder
Een medewerker die zicht herkend in de kernwaarden van Telstar: Strijdlustig, Saamhorig, Sympathiek, Spraakmakend. Wij streven naar een zo divers mogelijk team.
 

Wat wij bieden:
Een veelzijdige stage in een dynamische omgeving. Veel vrijheid en mogelijkheden binnen een klein en divers team. En een kijkje in de keuken bij een Betaald Voetbal Organisatie.
 

Enthousiast? Reageer dan direct met je motivatie en CV voor komend seizoen.

Sollicitaties mogen verzonden worden naar info@sctelstar.nl
 

Naar boven