Pers en Media

Telstar hecht waarde aan een goede coƶperatie met de media. Lees hier informatie over persaccreditaties, interviewverzoeken en de (pers)faciliteiten in het 711 Stadion.

 

Contactpersoon accreditatie/perskaarten, staf en spelersgroep, interview-afspraken, fotoshoots, persberichten, vragen van de media, en alle overige mediazaken:

 

Lon Weijers
Email: communicatie@sctelstar.nl

 

 

 

Interviewverzoeken

Interviewverzoeken voor de directie, trainers, spelers of medewerkers van Telstar verlopen via de persafdeling van de club. Verzoeken dienen aangevraagd te worden via de afdeling Persvoorlichting. Verzoeken kunnen ingediend worden via communicatie@sctelstar.nl

 

Trainingen

De trainingen van Telstar zijn over het algemeen openbaar en dus ook te bezoeken voor de media. Op de dag voorafgaand aan de wedstrijd zijn spelers en hoofdtrainer na afloop van de oefensessie beschikbaar voor korte interviews. Wanneer media op andere dagen een interview met een speler / de hoofdtrainer willen houden, dient dit aangevraagd te worden via communicatie@sctelstar.nl

 

Telstar Onder 21

Voor thuiswedstrijden van Telstar Onder 21 kan bovenstaande informatie worden aangehouden, waarbij er voor bezoek geen accreditatie hoeft worden aangevraagd en er geen ontvangst van pers en media plaatsheeft (de persruimte blijft dan ook gesloten).

Wedstrijden

Accreditatie

Wil jij als mediavertegenwoordiger (journalist danwel fotograaf) bij een thuiswedstrijd van Telstar aanwezig zijn? Mail dan uiterlijk twee werkdagen voor de betreffende wedstrijd je verzoek naar communicatie@sctelstar.nl en geef duidelijk weer namens welke opdrachtgever je wenst te komen. Bij goedkeuring van het verzoek wordt de perskaart als E-ticket een dag voor de wedstrijd naar je gemaild. Voor een accreditatie is een NSP-pas vereist.


 

Telstar beschikt over 8 plaatsen voor fotografen en 19 plaatsen op de perstribune. Ook fotografen dienen zich aan te melden via NSP en in het bezit te zijn van een NSP kaart. Telstar heeft altijd het recht om niet-NSP kaarthouders te weigeren.

 

Persruimte

 

Mediavertegenwoordigers kunnen zich voorafgaand aan de wedstrijd melden in de perskamer. Hier zijn de opstellingen beschikbaar en fotografen krijgen hier een hesje uitgereikt. Onze perskamer bevindt zich voor aanvang van de wedstrijden achterin sponsorlounge Club West. Na binnenkomst via de hoofdingang gaat u de trap op en vervolgens rechtsaf Club West in. Na aanvang van de wedstrijd sluit deze persruimte en kunnen pers en media na afloop terecht in het spelershome. 

 

Perstribune

 

De perstribune bevindt zich op de Hoofdtribune (West) en is eenvoudig te bereiken via de buitendeuren van de persruimte in Club West, vervolgens linksaf en bovenaan de tribune doorlopen tot aan de rode stoelen met klaptafels. De perstribune heeft een 20-tal zitplaatsen voor de schrijvende pers.

 

Internet

 

In het 711 Stadion kunnen pers en media gebruik maken van een gratis WIFI-verbinding. De inlogcode kunt u verkrijgen via de perschef. In het stadion heeft u geen beschikking over een ISDN/LAN-verbinding.

 

Parkeren

Parkeren is mogelijk op het grote, gratis parkeerterrein tegenover de hoofdingang van het 711 Stadion aan de Minister van Houtenlaan in Velsen-Zuid.

Materiaalwagens van de zendgemachtigden kunnen lossen en laden achter de Oosttribune, maar mogen daar niet parkeren. Ook zij kunnen parkeren op het parkeerterrein tegenover de hoofdingang. Bij rechtstreekse uitzendingen wordt een positie voor de wagens met de zendgemachtigden besproken.

 

Naar boven