De organisatie Telstar

Directie

Pieter: Het wordt mij gegund om de kapitein op de brug te zijn. Op de brug werk ik aan de toekomst van onze bijzondere club. Daarnaast doe ik alles, en inspireer ik collega’s, supporters, vrijwilligers, sponsors, founders, deelnemers in het Witte Welpen Fonds, spelers en staf, om betrokken en onverschrokken te zijn.
 

Natascha: Als Commercieel Directeur ben ik verantwoordelijk voor de commerciële strategie en de bijbehorende afdelingen van de club: sponsoring, ticketing, marketing, communicatie en de fanshop. Ik ben voornamelijk bezig met het aantrekken van nieuwe partners en het betrokken houden van onze huidige Businessclub leden. Daarnaast heb ik mijn focus op het maken van stappen met de club, het aanscherpen van ons imago en merkstrategie en de doelstellingen van beleidsplan 2026. In mijn vrije tijd ben ik betrokken bij de opzet van Telstar Vrouwen als algemeen bestuurslid.
 

Marketing en commerciele afdeling

Vacant: marketing & communicatie medewerker


Britt: Ik ben verantwoordelijk voor alle ticketingzaken voor zowel de supporters als de sponsoren. Dit zijn de vaste passen maar ook de losse kaarten en de vele aanvragen voor de thuis- en uitwedstrijden van de WItte Leeuwen

Mees: Sinds juli '22 ben ik accountmanager sponsoring bij de Witte Leeuwen. Ik onderhoud contacten met de huidige sponsoren en draag zorg voor het binnenhalen van nieuwe sponsoren.


Facilitaire zaken

Rogier: Ik ben verantwoordelijk voor de horeca tijdens evenementen in het stadion waaronder de thuiswedstrijden.

Matt: Ik zorg dat de stadionfaciliteiten op orde zijn en blijven.


Financiële afdeling

Jessica: Ik zorg voor alle administratieve zaken op financieel gebied. Sinds een paar jaar is de administratie van personeelszaken hier ook bijgekomen. 


Jordi: Ik ben verantwoordelijk voor verschillende taken op de financiële administratie Daarbij kun je denken aan crediteurenbeheer, voorbereidingen wedstrijden, facturen inboeken, facturen versturen. Kortom allerlei zaken die komen kijken bij de financiële administratie van een BVO.

 

Technische zaken

Cees: Ik houd mij bezig met technische zaken bij het 1e team, o21, o18, o16. Overige zaken: contacten KNVB, overschrijvingen FIFA, scouting, programma’s t.w. week en oefen, het organiseren van busvervoer en bestellen van hotels, ontvangen van bestuur tegenpartij.

 

Veiligheidszaken 

Richard: Als veiligheidsmanager ben ik verantwoordelijk voor alle zaken rondom veiligheid en wedstrijd  vergunningen. Daarnaast heb ik regelmatig contact en overleg met gemeente, politie, KNVB en justitie. Ook ben ik verantwoordelijk voor het opleiden van de stewards en het bijhouden van het voetbal volgsysteem.

Erwin: als veiligheidscoordinator ben ik op de wedstrijd dag verantwoordelijk voor de veiligheid in en om het stadion. Geef coördinatie aan Stewards, EHBO'ers en verkeersregelaars.  Tevens voer ik overleg met politie, gemeente, tegenstanders en KNVB.

Raad van commissarissen

Sinds 1 november 2007 is Telstar 1963 NV in het trotse bezit van een raad van commissarissen (rvc). Onze raad bestaat uit vijf heren en zij hebben jarenlange ervaring op vlakken die voor de Witte Leeuwen zéér belangrijk zijn. Jakob Klompien is de voorzitter. De overige leden zijn Ton Wijker, Jan Kees van der Leek, en Bart Mendel.
 

Jan Kees van der Leek

Jan Kees is een ‘zoon’ van de club. Als geboren en getogen IJmuidenaar sloot hij al jong de Witte Leeuwen in zijn hart. Jan Kees is accountant, zijn toezicht zal voornamelijk op dit vlak plaatsvinden. Personeelszaken is ook onderdeel van zijn portefeuille.
 

Bart Mendel

Bart Mendel is sinds jaar en dag fervent volger van de Witte Leeuwen. Als kleine jongen met vader naar Sportpark Schoonenberg en voor altijd verrukt. Mendel werkt als advocaat bij LUX Advocaten te Haarlem. Vanuit zijn vakgebied waakt hij over de club en houdt hij toezicht op de directie.
 

Ton Wijker

Jakob Klompien

 

Founders Telstar


De Founders van de Stichting Pro Telstar legden in mei 2008 de basis voor de wederopstanding van de Witte Leeuwen. Telstar leed onder ernstige liquiditeitsproblemen en de Founders hielpen de club over een dood punt. Hiermee werd de weg geplaveid voor vervolginspanningen van de Witte Leeuwen sponsors, AZ Alkmaar, IJVV Stormvogels en de Gemeente Velsen die door haar inzet ruimte bood aan Joop Leliveld en zijn realisatie van onze in augustus 2009 nieuw geopende West-tribune. Tot op de dag van vandaag plukken wij de vruchten van de gevolgen van het gedurfde initiatief van de Founders Stichting Pro Telstar.
 

Fouders stichting Pro Telstar

Ron Davio
Antonio Hammerstein
Cees van der Horst
Peter Mantje
Gijs Schot
Roderik van Seumeren
Walter de Wit
Chris B. van der Zwan
Jack Zwart
Ton Zwart
Theo van Son
 

Bestuur stichting Pro Telstar
 

Jos van Kooten
Paul de Goed

Naar boven