Wat Telstar groot maakt

Missie en visie

1963. IJmuiden. De duinen, het strand en de zee. Maar ook het Noordzeekanaal, de fabrieken en de haven. Staal, visserij en sleepboten. Hier wordt gewerkt, hier leven mensen samen, hier beleven mensen samen. Op het werk, op straat en in het voetbal. Op een mooie zomerdag besluiten eeuwige rivalen VSV en Stormvogels samen het grote avontuur van betaald voetbal aan te gaan. Hier wordt de profclub Telstar geboren.

Wij zijn de club van stoere mannen, ferme vrouwen. IJmuiden is onze geboortegrond en dat maakt ons eigenzinnig. Wij denken en doen nét even anders. Wij houden van open en eerlijk. En niemand is hier belangrijker dan onze club. Iedereen met een goed hart is hier welkom. Hier voel je je thuis, hier zijn wij samen. Wij zijn betrokken en onverschrokken. Wij zijn de Witte Leeuwen!

Missie

In het prachtige witte tenue met het mooiste voetballogo ter wereld trekken wij ten strijde. Ongeacht wie er tegenover ons staat. Onze missie: Een eigenzinnige volksclub in de Eredivisie zijn. Want die ambitie past bij wie wij zijn,  bij wat wij verdienen en waar wij voor staan. Telstar is onze trots. Dit is de club van vis en staal. Dit is de club die op haar eigenzinnige wijze de harten van voetbalfans verovert.

Subheading

Visie

Wij zijn Betrokken en Onverschrokken. Wij zijn de Witte Leeuwen!

Telstar heeft een viertal kernwaarden die belichamen waar onze organisatie voor staat en die sturing geven aan onze visie. Zo zijn wij:

Strijdlustig. Telstar wil zowel binnen als buiten de lijnen pionier in de voetbalwereld zijn en blijven. Wij komen op voor de toekomst van de club en het vechtkarakter van de Witte Leeuwen behouden. De spelers die het shirt aantrekken zullen vechten voor elke bal, zullen tot de laatste seconde strijden en zullen nooit kunnen worden afgerekend op een gebrek aan inzet en motivatie. Wij zijn de Witte Leeuwen, betrokken en onverschrokken!

Saamhorig. Telstar zal in al haar werkzaamheden de band met haar sponsors en supporters proberen te verbeteren en hierin het belang van saamhorigheid hierin de boventoon te laten voeren. Telstar is zich bewust van haar maatschappelijke functie en de kansen die dit geeft om de mensen samen te laten komen. Telstar moet nationaal bekend staan om haar positieve manier van mensen samenbrengen, het vergroten van de onderlinge betrokkenheid en het vormen van een eenheid die zowel betrokken als onverschrokken is.

subheading

CTA Paragraph

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse efficitur luctus pretium. In nisi tellus, mollis eget dapibus id, dapibus et mi. Quisque sed finibus quam, et lacinia augue. Sed pretium, leo quis tristique luctus, massa tellus vehicula nisl, in facilisis odio urna sit amet lorem. 

Call to action
Naar boven