Jouw toekomstige werkgever?

Werken bij de Witte Leeuwen

Telstar is een organisatie die met bescheiden middelen tot grote prestaties komt. Naast de medewerkers op kantoor, de stafleden en de selectie werken wij doorgaans veel met vrijwilligers. Gedurende de kantooruren, maar ook tijdens de wedstrijddagen. Denk hierbij aan vitale functies zoals stadionspeaker, gastdames en heren, persbegeleiding, schoonmaak en nog veel meer functies. Een club zoals Telstar kan niet bestaan zonder de aanwezigheid van deze vrijwilligers.

Vacatures

Betaalde functies:
Op dit moment hebben wij geen vacatures voor betaalde functies bij Telstar.

Vrijwillige functies:


Stagiair marketing/communicatie periode januari - zomer 2021

 

Telstar is de betaald voetbalclub uit Velsen-Zuid, opgericht in 1963 en uitkomend in de Keuken Kampioen Divisie. Telstar heeft 180 partners en vervult daarmee een belangrijke functie in de regio IJmond als regionaal platform op zakelijk en maatschappelijk gebied. Daarmee is Telstar meer dan alleen voetbal. Bij de Witte Leeuwen gaan maatschappelijk en commercieel hand in hand. Bij de club deelt iedereen de volgende kernwaarden: strijdlustig, saamhorig, sympathiek en spraakmakend.
 

Stagiair marketing / communicatie (32 uur)
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste HBO stagiair die op dagelijkse basis gaat meedraaien op de marketing en communicatie afdeling van Telstar. Daarin zul jij werken aan diverse projecten, wedstrijdorganisatie en ondersteuning aan de commerciële afdeling. Als onderdeel van een klein maar hecht team werk jij met verschillende eigen verantwoordelijkheden en zoeken wij iemand die minimaal een half jaar beschikbaar is. Daarnaast is aanwezigheid op de wedstrijddagen een verplichting.
 

Hoofdtaken 
– Optimaliseren en uitbreiden merchandising (online & offline) + dagelijkse werkzaamheden
– Faciliteren en organiseren diverse marketingacties
– Onderdeel van redactie website
– Optimaliseren en uitbreiden CRM
– Ondersteunen commerciële afdeling
 

Wat vragen wij:
HBO studie in richting commerciële economie. Bij voorkeur een meewerkstage. Minimaal 32 uur in de week beschikbaar en bij voorkeur een stage van 6 maanden.
 

Persoonlijke kwaliteiten:
Flexibiliteit/aanpassingsvermogen (bereid om in de avonduren te werken)
Organisatietalent met commerciële instelling, Verbinder, teamplayer, proactief
 

Wat bieden wij jou?
Een werkomgeving met ruimte voor talent, creativiteit en persoonlijke groei.
 

Jouw reactie
Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door je motivatie met CV voor maandag 4 januari naar dennis@sctelstar.nl.

 

Naar boven