Single Blog Title

This is a single blog caption

Captain Frank Korpershoek ook volgend seizoen Witte Leeuw!

Telstar en aanvoerder Frank Korpershoek hebben overeenstemming bereikt over de contractverlenging van de aanvoerder van de Witte Leeuwen met één seizoen. Daarmee gaat aanvoerder Korpershoek zijn veertiende seizoen in als speler van de Witte Leeuwen, een ongekend aantal.

Technisch directeur Piet Buter benadrukt de importantie van de contractverlenging.“Iemand als Frank ademt alles dat wat Telstar is. Wij zijn blij dat wij nu al duidelijkheid hebben over de toekomst van Frank voor het komende seizoen. Het was geen moeilijke beslissing voor ons en wij zijn verheugd dat ook Frank zijn contract heeft willen verlengen bij de club. Frank is van onschatbare waarde voor de ploeg binnen en buiten het veld. Telstar heeft een ambassadeur om trots op zijn.”

De aanvoerder zelf is tevens blij met zijn verlenging. “Als je al zolang rond loopt bij een club, dan voel je je enorm thuis. Ik heb mijn sociale leven hier en voor mij is er geen reden om te vertrekken. Ik ben blij dat de trainer en de club hun vertrouwen in mij hebben uitgesproken. Ik zie er naar uit om ook komend seizoen het prachtige witte shirt te mogen dragen voor het veertiende seizoen op rij.”

De op 29 oktober 1984 in Heemstede geboren middenvelder maakte zijn minuten voor Koninklijke HFC en DWV voordat hij in 2006 de overstap naar Telstar maakte. Zijn eerste speelminuten als Witte Leeuw maakte de tegenwoordig in de gemeente Velsen wonende Korpershoek tijdens TelstarStormvogels – Helmond Sport (2-1) op vrijdag 18 augustus 2006. Vier minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd liet trainer/coach Luc Nijholt hem debuteren. Hij verving Raymond Fafiani. Na een aantal wedstrijden met invalbeurten speelde Frank Korpershoek op vrijdag 8 september 2006 zijn eerste volledige wedstrijd voor de Velsenaren. De tegenstander was FC Omniworld. In Almere werd het maar liefst 2-5 voor Telstar. Tijdens dit duel scoorde Frank zijn eerste treffer. Het derde Velsense doelpunt (de 0-3) kwam op zijn naam. Inmiddels staat de teller van Frank op meer dan 325 wedstrijden voor de Witte Leeuwen.