Bestuur businessclub Telstar

Het bestuur van de Business Club is een vertegenwoordiging vanuit de businessclub leden. Zij maken een jaarprogramma waarbij er activiteiten georganiseerd worden voor de leden. Dit zijn dus activiteiten naast de 19 thuiswedstrijden die ook een mogelijkheid tot netwerken hebben.

Neem contact op

Bestuursleden businessclub Telstar

Raymond Verpoorten

Voorzitter

Raymond Verpoorten is reeds 15 jaar ondernemer en eigenaar van RGV Hotel Services BV te Amsterdam. Zijn passie en gevoel voor gastvrijheid wilt hij als bestuurslid van de Business Club inzetten om de diverse leden zich thuis en welkom te laten voelen. Sinds 2021 bekleedt Raymond de functie van voorzitter van de Business Club Telstar.

Dennis van Klooster

Penningmeester
 

Dennis van Klooster van Bannink Accountants en Belastingadviseurs, al bijna 25 jaar accountant in IJmuiden. Vanaf jeugdvoetballer bij Stormvogels fan van Telstar en jarenlang vaste sponsor van onze club. Sinds een aantal jaar penningmeester van de Business Club Telstar.

Peter Hussaarts

Bestuurslid


Peter Hussaarts geboren in Velsen en al sinds 1963 Telstar fan. Als ondernemer 40 jaar werkzaam geweest in diverse ondernemingen en nog steeds aandeelhouder van diverse bedrijven. Als adviseur begeleid ik de huidige ondernemers en breng partijen samen. Het netwerken is net werken!

Naar boven