Activiteiten businessclub Telstar

Het Businessclub bestuur is weer hard aan de slag gegaan om ook dit jaar weer een mooie kalender samen te stellen.
 

Met de Businessclub streven we naar het stimuleren van onderlinge business met elkaar. We zijn er van overtuigd dat de bovenstaande activiteiten hier positief aan zullen bijdragen. Juist nu is het enorm belangrijk om bij elkaar te komen, het netwerk te activeren en elkaar te blijven vinden binnen de Businessclub van Telstar!
 

Eerdere activiteiten

Telstar Nieuwjaarsconference

We hebben een geweldige avond beleefd, een typisch avondje Telstar. Even geen serieuze spreker zoals bij veel netwerkavonden gewoon een avondje samen online voetbal kijken lachen en gezelligheid. Helaas was de wedstrijd niet zo aantrekkelijk, maar de conference des te meer. We waren het verlies als snel vergeten na de mooie speeches van Pieter de Waard namens de club en Raymond Verpoorten namens het BC bestuur. Vervolgens kregen we het optreden van onze eigen Ijmuidense cabaretier Arie Koomen en we sloten af met een foute bingo met prijzen van Intertoys de Ballon. Tijdens de avond genoten de BC leden van een tapas plank van Korf Catering, een fles bubbels van de Drankenier en een verrassingsborrelpakket van House of Watt. En natuurlijk de interactie met elkaar over Zoom. De avond is technisch heel goed verzorgd door onze marketingpartner CSMarketing. Dank gaat uit naar alle partners van dit evenement en de aanwezigheid van de aanwezige Businessclubleden. Want de mensen maken de gezelligheid en in dit geval zo’n 130 leden met partners!

Geslaagde ALV

In een ietwat andere setting dan normaal door de corona perikelen werd de algemene ledenvergadering van de businessclub Telstar gehouden. Via een online verbinding belden diverse sponsoren in en zij lieten zich op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen rondom de businessclub, de club en zij stemden er mee in om Sylvia Boer en Raymond Verpoorten officieel te laten toetreden tot het bestuur van de businessclub. Daarmee is het bestuur weer op volle sterkte om ook de komende maanden de verbinding met de sponsoren te behouden.

Lees meer in de BC app

Cricket met de BC

Donderdag 17 september zijn we met ruim 30 Businessclubleden naar Bloemendaal afgereisd voor een cricket workshop en een barbecue buiten in het zonnetje. Echt geweldig om eens kennis te maken met de op voetbal na grootste sport van de wereld! Veel Businessclubleden konden op de fiets aangezien er een behoorlijk aantal woonachtig zijn in Bloemendaal, dus kon er gelukkig ook van een biertje en wijntje genoten worden.

Naar boven