Het grootste zakelijke netwerk uit de regio

Telstar kent een sportieve, fanatieke en loyale groep sponsoren. Veel sponsoren zijn Telstar al jaren trouw en niet meer weg te denken bij de Witte Leeuwen. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden en wat u kunt verwachten als sponsor van Telstar.

 

Sponsor worden van Telstar kan in allerlei verschillende gradaties. Het feit dat er voor elk bedrijf, ongeacht de grootte en omzet, instapmogelijkheden zijn wordt als zeer positief ervaren. Telstar heeft dan ook een grote diversiteit aan sponsoren. Van kleine en middelgrote ondernemers uit de eigen regio tot grote nationaal en internationaal opererende organisaties.

 

Als sponsor van Telstar kunt u op een unieke manier exposure genereren. Denk aan de toeschouwers in het stadion, uitzendingen op TV via ESPN en de verschillende commerciële uitingen via onze eigen Telstarkanalen. Het bereik en de netwerkomgeving binnen Telstar kunnen bijdragen aan het realiseren van verschillende bedrijfsdoelstellingen, zoals het vergroten van uw naamsbekendheid in de regio, de voordelen van merkvoorkeur, het ontmoeten van nieuwe businesspartners en het genereren van new business. Nieuw dit seizoen is de businessclub app voor de smartphone. Hiermee bent u in constante verbindin met andere leden van de businessclub, kunt u deelnemen aan de activiteiten of new business genereren middels de vraag en aanbod mogelijkheid. 

 

Om uw ervaringen als sponsor onvergetelijk te maken kunt u gebruik maken van de mogelijkheden die onze Business Club te bieden heeft. De Business Club biedt onze sponsoren de kans om naast de al gememoreerde zakelijke voordelen onderdeel te worden van een omgeving waarin ondernemers uit de regio elkaar kunnen vinden en zich met elkaar kunnen verbinden. De gezelligheid, de mogelijkheid om te netwerken, de strijdlust op het veld en de jaarlijks uniek samengestelde evenementenkalender voor onze Businessclubleden zorgen tezamen voor een onvergetelijke ervaring voor onze zeer gewaardeerde sponsoren.

Waarom zijn wij de ideale match?

 • De meest actieve businessclub uit de regio
   
 • Toegang tot alle competitiewedstrijden in het 711 Stadion
   
 • Business seats op de hoofdtribune van het 711 Stadion
   
 • Mogelijkheid om uw (zakelijke)relaties mee te nemen naar een thuiswedstrijd van de Witte Leeuwen
   
 • Diverse businessclub activiteiten
   
 • Mogelijkheid te netwerken en new business op te doen
   
 • Mogelijkheid voorafgaande aan een thuiswedstrijd het matchdiner te boeken met uitzicht op het speelveld
   
 • Ontvangst in één van onze sponsorlounges met zich op het speelveld
   
 • Laagdrempelig en vooral een unieke avond bij de mooiste club van Nederland. Daar waar de meest open sponsorlounges van Nederland zijn. Waar ruimte is voor CEO's van grote bedrijven, maar ook de lokale ondernemers. Een ieder ontmoet elkaar in een ontspannen sfeer. 
   

Het is slechts een kleine greep uit de vele voordelen die u als sponsor van Telstar zult ervaren. Graag nodigen wij u uit om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen

Naar boven