Single Blog Title

This is a single blog caption

Brul mee met Telstar!

Het seizoen zit er bijna op voor de Witte Leeuwen. In het eigen Rabobank IJmond Stadion werden vele prachtige resultaten behaald, werden vele kilometers afgelegd, werden veel doelpunten gemaakt en wist Jomanda elke wedstrijd de Oost-tribune mee te krijgen in zijn fanatisme. Helaas bleef de ultieme beloning uit. Er is echter geen tijd om stil te blijven staan bij het afgelopen seizoen. Het nieuwe seizoen staat alweer bijna klaar en ook in het seizoen 2016/2017 is er voor u een speciale rol weggelegd.

De nieuwe seizoenkaarten zijn opnieuw voor enorm voordelige prijzen te verkrijgen. Als houder van een seizoenkaart heeft u daarnaast als eerste toegang tot de persberichten van de Witte Leeuwen en krijgt u exclusieve voorbeschouwingen en opstellingen via trainer Michel Vonk. Ook krijgt u een fikse korting op de aanschaf van uw Telstar shirt en bent u verzekerd van een fantastische plek in het Rabobank IJmond Stadion in het seizoen 2016/2017.

Oost volwassen. 100 euro
Oost 65+    80 euro
Oost t/m 16    50 euro
West volwassen.125 euro
West 65 +    100 euro
West t/m 16    85 euro

Vanaf 4 mei is het mogelijk uw seizoenkaart aan te schaffen via www.brulmee.nl. Hier kunt u, ook als u uw seizoenkaart verlengd, gebruik maken van de mogelijkheid om simpel vanuit huis uw plek te verzekeren. Ook kunt u bij de balie van het Rabobank IJmond Stadion uw seizoenkaart aanschaffen. Huidige seizoenkaarthouders krijgen in de week van 2 mei thuis een brief met daarin alle uitleg over het verlengen van de seizoenkaarten.