Single Blog Title

This is a single blog caption

Bouw promenade Oost-tribune uitgesteld

Telstar heeft door de recente ontwikkelingen moeten besluiten de geplande bouw van de promenade aan de Oost-zijde van het stadion uit te stellen. De hoop wordt uitgesproken de bouwplannen in de zomer van 2021 alsnog uit te kunnen voeren.

“Dit is absoluut balen.” vertelt commercieel directeur Steef Hammerstein. “We zijn al heel lang bezig dit op poten te zetten en hebben daarbij verschillende acties geïnitieerd die goed aansloegen. Feitelijk lag alles er om deze zomer aan de slag te kunnen gaan. Dit zijn omstandigheden die niemand vooraf had kunnen bedenken. Wij vinden het ook niet gepast om nu investeringen te vragen bij onze sponsoren en partners die veelal zelf alle zeilen moeten bijzetten in deze tijd.” aldus Hammerstein. Of hiermee veel vertraging komt in de plannen richting 2026? “Vertraging wil ik het niet noemen. De plannen voor 2026 blijven net zo hoog op ons lijstje staan als voor deze crisis. We moeten alleen wel bekijken wat nu reëel is, maar bovenal verantwoord. We hebben er straks niets aan als er een promenade staat die niet gebruikt gaat worden omdat we de investering als club niet te boven komen.”

Toch ziet ook Hammerstein kansen. “Ik ben van nature positief ingesteld, en als ik zie hoe supporters en sponsoren met ons meeleven dan is dit hartverwarmend. Ik ben er daarom ook van overtuigd dat we met zijn allen deze crisis aankunnen. Ook zie ik intern nog altijd goede dingen gebeuren. Trainers die op creatieve wijze hun spelers begeleiden, positieve knopen die worden doorgehakt. Ik kan zo nog wel even door blijven gaan maar dan maai ik al het gras voor de voeten weg. Er spelen genoeg positieve dingen, en daar zullen jullie snel van horen” besluit de commercieel directeur.