Single Blog Title

This is a single blog caption

Best Global Logistics(BGL) treedt toe als Witte Leeuw

Telstar is zeer verheugd te kunnen melden dat zij Best Global Logistics mag toevoegen aan haar Witte Leeuwen sponsoren. Per direct treden zij toe als sponsor van Telstar.

“Trots is het juiste woord wat in mij opkomt” vertelt Steef Hammerstein, commercieel directeur Telstar. “Met Best Global Logistics voegen wij een prachtige naam toe aan het lijstje Witte Leeuwen en ik ben er van overtuigd dat wij in de toekomst veel voor elkaar kunnen betekenen.”

Best Global Logistics is een onafhankelijke Nederlandse logistieke dienstverlener met vestigingen in Rotterdam en Lijnden (Amsterdam Schiphol Airport). Innovatie wordt door Best Global Logistics gezien als een belangrijk proces om aan de eisen van de klanten te voldoen. Door middel van professionaliteit, service gerichtheid en de combinatie van jarenlange ervaring binnen de logistieke branche en jonge hoog opgeleide medewerkers is Best Global Logistics in staat om kwaliteit te leveren aan klanten tegen concurrerende prijzen. Kwaliteit en vertrouwen zijn voor Best Global Logistics van groot belang en daarom is Best Global Logistics B.V. ISO-, AEO-, en IATA gecertifieerd. Tevens is Best Global Logistics lid van de ACN.

“Best Global Logistics is blij zijn steentje bij te kunnen dragen aan zo’n sportieve club als Telstar waar wij ons nauw verbonden bij voelen. Hard werken, volledige inzet van het gehele team en het doel niet uit het oog verliezen zijn allemaal punten waar beiden voor staan om zo succesvol te zijn in hun tak van sport. Wij wensen Telstar een super seizoen toe en zullen tezamen met onze klanten het team hard toejuichen.” Voegt Rick van Kampen, managing director Best Global Logistics, toe.