Single Blog Title

This is a single blog caption

Beleef Telstar – RKC van wel héél dichtbij

Grijp je kans bij Telstar tegen RKC Waalwijk. Op zaterdag 24 maart starten wij om vijf uur met allerlei activiteiten voorafgaand aan de wedstrijd voor onze jonge fans. Ontdek de geheimen van het Rabobank IJmond stadion, stel al je brandende de vragen aan hoofdtrainer Mike Snoei, worden jullie redacteuren voor de social media van Telstar, maak je mooiste spandoek voor onze Witte Leeuwen en krijg een exclusief kijkje op het veld tijdens de warming-up van de spelers. Dit alles samen met twee enthousiaste spelers waarmee jullie ook voorafgaande aan de wedstrijd lekker gaan eten. Daarna kijken wij met zijn allen naar de wedstrijd Telstar – RKC. En als we winnen? Dan gaan we een ereronde lopen met de spelers!

Voor deelname aan deze activiteit moet je minstens vijf jaar zijn. Kosten per deelnemer is 20 euro. Let op: we hebben maar beperkt plek dus meld je vliegensvlug aan via de onderstaande formulier.
LET OP! De deelnemers ontvangen één kaart voor de wedstrijd Telstar – RKC Waalwijk op de Oosttribune. Ouders of verzorgers die ook de wedstrijd willen bezoeken dienen zelf een kaart te kopen!