Single Blog Title

This is a single blog caption

Belangrijke informatie Support’63 kaart

Het aangeleverde protocol geeft ons naast uitdagingen ook een aantal kansen slim om te springen met onze capaciteit (bijvoorbeeld het plaatsen van een extra noord-tribune). Het is daarom dat wij alle supporters met Support’63 kaarten die uit hetzelfde huishouden komen de mogelijkheid willen geven om zich op voorhand aan te melden.

Heeft u met uw huishouden meerdere Support’63 kaarten aangeschaft? Dan horen wij graag van u. U kunt zich op voorhand aanmelden (tot een maximum van 4). Wij zullen een gedeelte van de tribune dusdanig indelen dat u gezamenlijk met de andere personen uit uw huishouden naast elkaar kunt zitten. De voorwaarde is dat u direct kaarten afneemt voor de rest van de eerste seizoenshelft (alle thuiswedstrijden in de eerste seizoenshelft van de Keuken Kampioen Divisie in 2020). Wij zullen u op voorhand daarmee per kaart per wedstrijd €6,30 in rekening brengen. Alle andere stoelen in het stadion zullen ingedeeld worden als enkele stoelen.

U kunt zich vanaf nu tot en met vrijdag 14 augustus 17.00 uur aanmelden via ticketing@sctelstar.nl. Geeft u daarbij aan:

– NAW gegevens van de kaarthouders*
*Alle kaarthouders dienen houder te zijn van een Support’63 kaart.

Komt u uit hetzelfde huishouden maar wilt u geen gebruik maken van deze regeling? Dan hoeft u niets te doen en informeren wij u later over de (on)mogelijkheden.

FAQ

 

Krijg ik extra korting als ik met één huishouden kom?

Nee. Voor iedereen hanteren wij het eerder vastgestelde actietarief.

Kan ik ook naast iemand zitten die niet uit hetzelfde huishouden komt?

Nee. De regelgeving zorgt er voor dat er minimaal 1.5 meter afstand tussen u en uw medesupporter moet zijn wanneer u niet uit hetzelfde huishouden komt.

Is een Support’63 kaart verplicht?

Ja. De losse verkoop is alleen voor supporters met een Support’63 kaart in bezit.

Kan ik ook per wedstrijd aangeven of ik kom?

Nee. Het is niet mogelijk om per wedstrijd onze indeling te wijzigen. Wanneer er een wedstrijd is waar u niet kunt komen heeft u geen mogelijkheid deze kaarten te retourneren.

Kan ik ook voor de enkele stoeltjes op voorhand reserveren?

Nee. De enkele stoelen zullen per wedstrijd verkocht gaan worden. Naast bovengenoemde zullen wij alleen maar enkele stoelen verkopen waarbij de afstand gewaarborgd is.

Waarom moet ik het op voorhand aangeven? Is het aanmelden van 14 augustus ook nog mogelijk?

Nee, wij dienen een lijn te trekken. Op deze manier kunnen wij onze tribune op voorhand zo indelen dat wij het optimale uit de capaciteit kunnen halen. Het is niet mogelijk per wedstrijd nieuwe indelingen te maken.

Op welk gedeelte van de tribune worden wij geplaatst?

Het gaat om de Oost-tribune. Welk vak is momenteel nog onduidelijk. Het een en ander is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.