Single Blog Title

This is a single blog caption

Belangrijke informatie seizoenkaarten

Het komt er weer aan. Het gaat weer kriebelen. De Witte Leeuwen zijn sinds maandag j.l. begonnen met hun voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Trainer Andries Jonker oogt scherp en een prima aanwinst voor Telstar. Voor Telstar start de voorbereiding met een oefenwedstrijd tegen VV IJmuiden op 6 juli a.s. 17.00 uur. Dit wordt gecombineerd met de open dag van Telstar die om 14.00 uur start.

In tegenstelling tot eerdere communicatie kunnen wij de seizoenkaarten nog niet uitgeven tijdens de open dag. Door een te late levering door de leverancier hebben wij nog niet de beschikking over de persoonlijke passen om daarop uw gegevens te drukken, waarvoor excuses. Deze worden eind van de maand verwacht waarna er direct gedrukt zal worden door onze medewerkers. U ontvangt van ons een bericht wanneer deze beschikbaar zijn. 

Wel heeft u vanaf zaterdag 6 juli de mogelijkheid, mits u voor 8 juni uw seizoenkaart heeft verlengd, gebruik te maken van de geboden voordelen:

– Een unieke Telstar shawl
– Korting op aankoop van het nieuwe tenue
– Coupon elftal balletjes

Vanaf zaterdag a.s. tijdens de open dag kunt u op vertoon van uw identiteitskaart een tasje ophalen met daarin de shawl en twee coupons voor de overige voordelen. Tijdens de open dag wordt er een beperkt aantal nieuwe tenues verkocht bij onze merchandise kraam. Bij inlevering van uw coupon ontvangt u de geboden korting. Grijpt u mis? Geen probleem! De coupon bevat een code om uw shirt in de online fanshop aan te schaffen.

Bent u niet in de gelegenheid het tasje en/of de seizoenkaart op te halen?

Geen probleem! De seizoenkaarten worden tot 10 dagen voor de eerste wedstrijd bewaard bij het secretariaat. Wanneer u deze, en uw shawl en coupons, niet komt afhalen zullen wij deze tijdig naar u versturen zodat u de eerste wedstrijd (Telstar – Excelsior 23 augustus) niet hoeft te missen!

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande vragen? U kunt tussen kantoortijden bellen met 0255 54 69 20 of neem contact op via info@sctelstar.nl. Wij hopen u allen te mogen begroeten tijdens de open dag van de Witte Leeuwen!