Single Blog Title

This is a single blog caption

Belangrijke informatie regio verkoop

Op donderdag 21 en vrijdag 22 november kunt u als inwoner van de gemeenten Velsen, Beverwijk, Heemskerk, Bloemendaal, en Haarlem. Kaarten kopen aan de balie van het Rabobank IJmond Stadion. Op vertoon van enige identificatie kunt u maximaal 2 kaarten per persoon kopen. Let op: deze verkoop is alleen aan het stadion en niet online!

Hoe kunt u zich identificeren?
Middels een paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of Nederlands vreemdelingendocument. Op deze documentatie staat aangegeven uit welke gemeente u afkomstig bent.

Er staat een ander gemeente op. Wat nu?
Staat er op uw identiteitskaart of document een ander gemeente? Dat is mogelijk. Wellicht bent u recent in de regio komen wonen. Wij vragen u dan een document mee te nemen waarop duidelijk uw adres en uw naam vermeld staan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een brief van de belastingdienst, het UWV of uw bank. De naam op de brief dient overeen te komen met uw bewijs van identificatie. 

Kan ik een kopie gebruiken?
Nee. U kunt zich alleen melden met een origineel document (zowel identificatie als eventuele extra documentatie zoals hierboven beschreven).

Hoe laat start de verkoop?
Vanaf 9.00 uur aan de balie in het Rabobank IJmond Stadion. Er is geen online verkoop!

Voor wie is de verkoop?
Voor Telstar supporters. De verkoop voor het uitvak gaat in zijn geheel via Ajax zelf.

Voor welke tribune zijn er nog kaarten?
Alleen nog voor de Noord-tribune. Het gaat om een paar honderd kaarten.

Hoe kan ik betalen?
Per pin en met cash. Voorkeur gaat uit naar pinnen!

Graag wijzen wij u er op dat er aan de balie niet in het systeem van de club gekeken kan worden op welk adres u geregistreerd staat bij ons. Wij hanteren daarmee alleen bovenstaande manieren. van identificatie. Onze medewerkers hebben het recht om personen te weigeren.