Single Blog Title

This is a single blog caption

Arvid Smit vertrekt naar de Oranje Leeuwinnen

Arvid Smit is bezig aan zijn laatste dagen bij de Witte Leeuwen. De assistent-trainer van Andries Jonker vertrekt na dit weekend en vertrekt naar de Oranje Leeuwinnen.

Arvid Smit is erg in zijn nopjes, zo is op te tekenen op de website van de KNVB. “Ik heb een paar jaar geleden voor de trainerscursus stage gelopen bij het vrouwenteam van Telstar. Sindsdien ben ik het vrouwenvoetbal in het algemeen en de OranjeLeeuwinnen in het bijzonder op de voet blijven volgen. Door het succes op het EK 2017 en natuurlijk het WK afgelopen zomer, kun je niet meer om het vrouwenvoetbal heen. Dus als de KNVB vervolgens bij jou uitkomt voor zo’n mooie functie en er in de gesprekken op zowel persoonlijk als voetbalinhoudelijk vlak ook direct een klik is, dan snap je wel dat ik niet kan wachten om mijn steentje bij te dragen richting de Spelen en ook op weg naar het Europees kampioenschap 2021.”

Arvid Smit was sinds het seizoen 2017/2018 actief als assistent-trainer bij de Witte Leeuwen. In zijn eerste seizoen behaalde Telstar de play-offs. In het verleden was Arvid ook als speler actief bij Telstar. Tussen 1999 en 2001 en 2009 en 2010 kon het publiek genieten van Arvid in het prachtige witte tenue.