Single Blog Title

This is a single blog caption

Programma open dag!

Het is een dag waar veel supporters naar uitkijken. Vakanties worden geannuleerd, mensen melden zich ziek op het werk en operaties worden uitgesteld. Alles om er maar bij te kunnen zijn: de open dag van de Witte Leeuwen uit Velsen-Zuid.

Dit jaar is de open dag gepland op zaterdag 12 augustus. Om 11.00 uur zullen wij de dag aftrappen. In en rond het Rabobank IJmond Stadion staan er diverse activiteiten gepland om er een gezellige dag van te maken, met als afsluiter de oefenwedstrijd Telstar – Rijnsburgse Boys (aftrap 14.30 uur).

Handtekeningen jagen, verkoop gedragen kleding en nieuwe merchandise, een horecaplein, demonstratie walking football, een pannakooi, diverse holes footgolf, activiteiten voor kids en een heerlijke sfeer. Alles om er gezamenlijk een fantastisch feest van te maken.

De gehele open dag, dus ook de wedstrijd, is vrij toegankelijk. Om 11.00 uur openen wij onze deuren en is iedereen welkom. U heeft de mogelijkheid te genieten van een lekker drankje en een heerlijk broodje en de spelers zijn na de wedstrijd beschikbaar om mee op de foto te gaan en om handtekeningen uit te delen.

Zien wij jou op zaterdag 12 augustus?

11.00 uur: Start open dag
11.00 uur -14.30 uur: Kramen met oude gedragen kleding en nieuwe merchandising
11.00 – 13.15 uur: Activiteiten op het hoofdveld. Verschillende footgolf banen, pannakooi, demonstratie Walking Football
11.00 uur – einde open dag: Horecaplein. Naast vak A staan onze toppers van de horeca met lekkere drankjes en heerlijke broodjes
11.00 – 14.30 uur: Voor het stadion staat een springkussen voor de allerkleinste supporters en kun je geschminkt worden.
13.30 uur: Spelerspresentatie op het hoofdveld. Alles spelers worden aan het publiek voorgesteld.
14.30 uur: Telstar – Rijnsburgse Boys
16.15 uur: einde wedstrijd. De spelers zijn direct beschikbaar voor handtekeningen.